ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

Werner

 WernerWerner, kraj slovenske glasbe, pred veliko turnejo OPA!TOUR

Werner, kralj slovenske glasbe, ki že 15 let polni največje športne dvorane po vsej Sloveniji, ob
25-letnici uspešnega delovanja pripravlja turnejo Opa! Tour, v sklopu katere bo obiskal pet večjih mest po vsej Sloveniji: Ljubljano bo obiskal 12. februarja, Novo mesto dan za tem, 13. februarja, Novo Gorico 20. februarja, Maribor 18. marca in Celje 19. marca. Na odru se mu bodo pridružili priljubljeni glasbeniki, kot so Džo Maračić Maki, Dalibor Brun, Klapa Aktual s Sinišem Žunecem na čelu, Orange Juice band in še glasbeni gost presenečenja, eden najbolj vročih ta hip - Davor Borno. Vsekakor se obetajo dogodki, jih ne gre zamuditi!

Werner je preprost človek, dostopen za ljudi, in zagotovo je tudi to pripomoglo k njegovi veliki priljubljenosti. V svoji pevski karieri je nanizal številne uspešnice (Ne gane me, Hej mala opala, Valentinovo, Ure, dnevi, leta tečejo, Opa!, Na kožo pisana in mnoge druge). Pa še nekaj zanimive statistike: v 25 letih njegovega glasbenega ustvarjanja se je na njegovih koncertih zvrstilo več kot pol milijona obiskovalcev, izdal je kar 18 CD-plošč in jih prodal v skupni nakladi več kot milijon izvodov.

Na turneji bodo Wernerju na odru delali družbo Džo Maračić Maki s svojo uspešnico Dal´se sjetiš nekad mene, ki se po dolgem času vrača v Slovenijo, Dalibor Brun s svojo uspešnico Nisi ti više crno vino, ena in edina Klapa Aktual s Sinišem Žunecem na čelu s svojim hitom Ti si mi sve! ter live band Orange Juice, ki prihaja iz Primorske in bo še dodatno poskrbel za dobro energijo.

Werner pa je te dni razkril tudi glasbenegagosta presenečenja – to je Davor Borno, ki je že na Aktualovem 8. rojstnem dnevu v razprodanih Stožicah poskrbel za nepozabno zabavo občinstva in dokazal, da je v Sloveniji trenutno eden najbolj zaželjenih pevcev ta hip.